Ranturi Telakka 8
Ranturi Telakka 8 Ranturi Telakka 8 Jatkokiskosarja 3 metriä Sähkövinssi

Ranturi Telakka 8

Ranturi HaVel
2 200,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Isommat ja arvokkaammat veneet ansaitsevat Ranturin telakkamallin, jossa on huomioitu useita tärkeitä turvallisuuteen ja ergonomiaan liittyviä asioita. Painava vene, pitkä vetomatka, veneen pohjan puhdistus ja pesu, talvisäilytys, puisen matkaveneen kevätkunnostus, myrskyisä tai kivikkoinen ranta – on monta hyvää syytä valita telakkamallinen Ranturi.

Ranturi-tuotteet ovat valmistettu Suomen vaihtelevia säitä sietävästä kuumasinkitystä teräksestä. Kuumasinkitys pinnoitteena on kestävä ja sopii tuotteille, jotka ovat kosketuksessa veden kanssa. Asiakkaillamme ympäri Suomen Ranturi-tuotteet ovat säilyneet käyttökelpoisina sisävesissä 20-25 vuotta ja merellä 15-20 vuotta. Mikäli ikääntyneessä Ranturi-telineessä alkaa ilmestyä ruostumista, huoltamalla ja uusimalla sinkityspinnan saa venetelineelleen taas rutkasti lisäikää. 

Kaikki Ranturi-tuotteiden komponentit ovat laadukkaita, tunnettujen valmistajien tuotteita. Ranturi-venetelineissä käytetään muovisia tai kumisia pohjarullia, joissa on muovilaakerointi. Sivutuet voidaan säätää portaattomasti tukemaan venettä sivuttaissuunnassa. Jatko-osilla Ranturi-tuotteiseen saa tarvittaessa lisäpituutta.

Tilattaessa, jätä "Lisätieto tilaukseen" kommenttikenttään minkälaiseen veneeseen (esim. alumiinivene) tuote tulossa jotta saadaan oikeat rullat teille laitettua.

  • Kantavuussuositus max. 750kg
  • Kiskojen pituus: 9m
  • Kiskojen raideleveys: 1m
  • Kelkan rullasto: 6kpl
  • Sivurullat/tuet: 2kpl
Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet