Ranturit ja telakat

6 Tuotetta

Ranturi-venetelineet soveltuvat erinomaisesti pienveneiden rantautumiseen sekä talvisäilytykseen. Venetelineen avulla saat veneen vaivattomasti ja kolhuitta rannalle suojaan aalloilta ja myrskyiltä. Ranturi-venetelineet voidaan myös laittaa perävaunuun trailereiksi.

Venetelineemme ovat nimetty kantavuussuosituksen mukaan. Sinun veneellesi sopivimman Ranturi-mallin löydät tarkastelemalla maksimikantavuussuosituksia tuotteen tiedoissa. Jokaiseen malliin on saatavilla myös jatko-kiskosarja antamaan lisäpituutta tarpeen mukaan. Sivutuet voidaan säätää portaattomasti tukemaan venettä sivuttaissuunnassa.

Isommat ja arvokkaammat veneet ansaitsevat Ranturi-venetelakkamallin, jossa on huomioitu useita tärkeitä turvallisuuteen ja ergonomiaan liittyviä asioita. Painava vene, pitkä vetomatka, veneen pohjan puhdistus ja pesu, talvisäilytys, puisen matkaveneen kevätkunnostus, myrskyisä tai kivikkoinen ranta – on monta hyvää syytä valita telakkamallinen Ranturi.

Venetelakan ansiosta veneen huoltotyöt helpottuvat ja pohjan tarkastaminen käy näppärästi myös kesken veneilykauden. Rantautuminen ja myrskyt aiheuttavat eniten vaurioita veneelle ja laskevat myös sen jälleenmyyntiarvoa. Siksipä Ranturi-telakkaan investoiminen on samalla sijoitus myös veneeseen.

Valmistamme neljää erilaista Ranturi-venetelakkamallia. Telakat ovat nimetty kantavuussuosituksen mukaan. Venetelakan kiskojen pituus kannattaa valita veneen ja rannan vetomatkan mukaan. Jokaiseen malliin onkin saatavilla myös jatko-kiskosarjoja antamaan lisäpituutta tarpeen mukaan. Kelkan sivutuet voidaan säätää portaattomasti tukemaan venettä sivuttaissuunnassa. Sinun veneellesi sopivimman telakan löydät tarkastelemalla lisätiedoissa tuotteen kohdalla.

Kaikissa venetelakkamalleissa on vakiovarusteena käsivinssi. Lisävarusteena saa sähkövinssin langattomalla kauko-ohjauksella.

Tarjoamme Ranturi-venetelineille ja -telakoille 3 vuoden takuun.

Jos haluat tilaa sähkövinssin tai jatkosarjan samalla kun tilaat Ranturin, lisää se Ranturi tuotteen kohdalla lisätarvikkeena.

  • Näkymä