Ulkoporealtaat

7 Tuotetta

MasterSauna-ulkoporeammeet on räätälöity pohjoismaisiin olosuhteisiin ja niiden energiankulutus on saatu optimoitua minimiin. Altaat ovat eristettyjä ulkokuoresta sekä itse altaasta. Altaiden eristys on verrattavissa kerrospukeutumiseen jossa moninkertainen eristys takaa sen ettei ns. konehuone lämpenisi liikaa ja heikentäisi vesipumppujen elinikää. 

Huolellisen eristyksen kruunaa markkinoiden paksuimmat harjakattoiset kannet! Harjakattoisten kansien avulla suurimmat vesimassat valuvat automaattisesti kannen päältä pois pidentäen kannen käyttöikää huomattavasti verrattaessa suoriin kansiin. 

MasterSauna -ulkoporealtaita saa myös suolavesijärjestelmällä. 

Ulkoporealtaita voit tilata myös erikseen lämpöpumpulla lämmitettäväksi lämmitysvastuksen sijaan.

Altaiden tekniikan valmistaa kaksi alansa ehdotonta edelläkävijää ja maailman johtavaa valmistajaa. Altaissa on joko Amerikkalaisen Balboan tai Kanadalaisen Geckon valmistamat automatiikat, vastukset jne.

MasterSauna-ulkoporealtaat varustetaan markkinoiden parhaimmilla vesipumpuilla joita mm. Jacuzzi käyttää.

MasterSauna-ulkoporealtaat varustetaan aina myös tyhjennysventtiileillä ja vettä vaihdettaessa ei tarvita uppopumpua. Uppopumpulla saat vain altaasta näkyvän veden pois, mutta putkistoon laskeutunutta vettä ei uppopumpulla saada pois. Tämä putkistoon laskeutunut kuona siis likaa uuden veden vesipumppujen käynnistyttyä. Tyhjennysventiileillä on mahdollista tyhjentää myös putkiston vesi ja altaat on mahdollista jättää talvehtimaan ilman vettä.

Osassa malleistamme vakiona myös Wifi-etäohjaus ja suurimpaan osaan malleja se on myös mahdollista saada lisävarusteena. Wifi-ohjauksella pystyt seuraamaan altaan lämpötilaa ja säätelemään vedenhoitoon liittyviä asetuksia vaikka työreissulta tai kesämökiltä. 

Altaissa käytetään vain amerikkalaisten huippujen valmistamaa akryylimuovia, joko Luciten tai Aristechin valmistamaa akryyliä. Altaan akryylillä on neljän (4) vuoden takuun.  

MasterSauna-ulkoporealtaiden tekniikalla on 2-vuoden takuu.


Meillä on Porvoossa pieni esittelytila jossa on tällä hetkellä nähtävillä Pikku Puhuri sekä Pukkari. Esittelytila vain ajanvarauksella.

Tervetuloa tutustumaan altaisiin, varaa vain aika p. 040 189 9933 tai myynti@laiturikaupparowi.fi myös ilta-aikoja!


  • Näkymä
3 850,00 €

Kompakti ulkoporeallas Iniö neljällä istumapaikalla. Tässä allas, joka sopii mainiosti pieneenkin tilaan.

5 200,00 €

Ulkoporeallas pienelle pihalle!

5 690,00 €

Huippulaatua järkevään hintaan!

6 390,00 €

Mahtava poreallas perheelle kahdella makuupaikalla!

6 200,00 €

Edullisen luokan allas yhdellä makuupaikalla!

8 490,00 €

Huima määrä suuttimia ja erilaisia hierontaominaisuuksia!

11 490,00 €

126 suutinta ja 3 hierontapumppua takaavat rentouttavan hieronnan!